Your products

You got free shipping!
Total: 0 €
Checkout
Great products you found.
Go to cart, and they are yours soon!

60 days returns

Ships in 2-5 days

Over 300.000 customers

60 days return

Always free shipping

Over 300.000 customers

Menu
Sustainable
every day things
SN
Our story

Storyn bakom Sparnet

Med en ambition av att utveckla vardagslivets mest använda klädesplagg och tillbehör, så började Sparnets grundare att designa och tillverka lösningar för vardagsområden som friluftsliv, sport och teknik.
 


 

Grundidén låg i att kombinera olika funktonsområden inom ramarna för traditionella plagg samt tillföra en utmärkande design. Varumärket Beyond Active växte fram.

Hållbarhet växte sig även till en central punkt. Återanvändningsbart material, miljöcertifierat emballage och sjöfrakt blev en del av resan. Efter några år har hundratusentals kunder beställt våra produkter och vi är numera etablerade i bl.a. Sverige, Norge och Tyskland. USB-backpack - Beyond Active

Slitstark och multifunktionell ryggsäck med vadderat fack för laptop och USB-port för att ladda t.ex. mobil eller kamera.

 49 €-50%
Reg. price: 99 €


Choose:

Please Choose:

Free shipping in 2-5 days


Multifunktionell ryggsäck för alla tillfällen
En multifunktionell ryggsäck som passar lika bra för att ta med dig en laptop eller surfplatta till vardags som för att bära med handuk och vattenflaska för äventyr i skogen! Den har in- och utgång för USB-sladd vilket gör att du enkelt att ladda din mobiltelefon medan du är på språng och behöver ha telefonen till hands!

Yttermaterialet är i förstärkt polyester som gör att väskan blir extra slit- och stöttålig. Väskan är utrustad med läderspännen, blixtlåsförslutning och vadderat innerfack för säker förvaring av laptop. Ryggsäcken är i unisex-modell och du kan enkelt justera axelbanden utifrån din längd och kroppsform för komfortabelt och ergonomiskt bärande. På bägge sidor finns även anpassningsbara fack för t.ex. vattenflaska.

Specifikation:
Kapacitet: 30 liter
Material: Polyester, bomull
Mått: 40x29x12 cm
Färger: Svart, grå, rosa, blå
Laptopficka: Upp till 17"Customers who bought this product also purchased...

LED-belysning till din TV

LED-belysning till din TV

Alltid lågt pris!
30 €
Cool Jeanstight

Cool Jeanstight

Alltid lågt pris!
30 €
Multifunctional Training Band (4 pcs)

Multifunctional Training Band (4 pcs)

Alltid lågt pris!
35 €
SleepHeadset (3,5 mm)

SleepHeadset (3,5 mm)

Alltid lågt pris!
35 €


Back upwith rocketspeed!